Tunnisteet

7/11 (1) aamu (1) aamulenkki (5) aamupala (1) aircraft (1) american airlines (1) amerikka (1) Antti Heikkilä (2) arki (1) asics DS trainer 17 (1) Asics Gel Kinsei 4 (2) Atkins (2) auringonkukka (1) aviation (1) baby (2) bagels (1) baletti (3) bangkok (1) bataatti (1) bb-voide (1) Ben ja Jerry (1) bon jovi (3) boy (1) Brooklyn Cafe (2) Bryant Park (1) cakepops (1) Central Park (1) clinique (1) clinique all about eyes (1) coca cola zero (2) coffeeshop (1) cola zero cherry (1) crossing (1) cupcake (1) dad (1) Design District (1) diabetes (1) duunipaikka (2) elämä (10) family (1) father (1) fillari (1) Fitness Expo (1) fitnesstukku (1) flying (1) FootBalance (2) fox racing (1) gluteeniton (1) golf (1) Gotye (1) hampurilainen (1) helsinki (3) helsinki midnight run (6) helsinki-vantaa (1) hera (1) herbalife (1) hiilarit (1) hirssipuuro (1) hyvinvointikartoitus (2) Instagram (1) iPad (1) iPhone (1) isyys (1) isä (3) joulu (1) joulupiparit (1) juhannus (1) juokseminen (9) juoksukengät (1) jäätelö (1) kaalikääryle (1) Kahvila Soppi (1) kakkutikut (1) Kenwood kMix (1) Kesä (10) kesäloma (7) kesäsade (1) kirsikankukkia (1) kirsikkatomaatti (2) koti (7) kuntosali (1) kuppikakku (12) lapset (1) lapsi (2) lastenvaatteet (1) lastenvaatteet. Bon Jovi (1) leivonta (9) lenkkismoothie (1) lentokone (2) liikunta (3) Loréal (1) los angeles (1) Magnolia (1) Magnolia Bakery (2) Make Up For Ever (1) Make Up For Ever foundation (1) Make Up For Ever powder (1) matkustaminen (6) MeAndI (3) meikit (1) meikkivoide (1) meri (1) metsä (1) mietelmiä (6) mikki (1) minni (1) motivaatio (1) mummu (1) musavideo (16) Muscovadosokeri (1) musiikki (2) mäkijuoksu (1) Natures Best (1) new born (1) new york (11) newborn (1) onnellisuus (1) Pan Am (1) Pearl Izumi (1) pelko (1) perhe (4) Petit Stellou (1) pictures (2) Pinterest (1) poika (1) Porvoo (1) proteiini (3) proteiinijauhe (1) proteiinipatukka (1) Punavuori (1) punttitreeni (1) pyöräily (1) pyöräilyvarusteet (1) quinoa (1) rakkaus (7) Ralph Lauren (1) raskaus (5) ravinto (4) Ravintolapäivä (2) redvelvet (1) Roan Marita (1) rohkeus (1) ruoka (16) Ruokapuoti LUMO (1) ruokataivas (2) ruokavalio (1) ruokaöljy (2) Sakari Orava; (1) san francisco (1) shimano (1) sirpaleet (1) sisustus (2) Skip Hop (1) Snutten (1) Sobea (1) sokerittomat herkut (1) Specialized (1) Starbucks (1) stressi (1) suklaata (1) suuntoM4 (1) sykemittari (1) sämpylät (3) talvi (1) Teddykompaniet (1) terveys (8) thaimaa (1) Times Square (1) toivo (1) Tommy Hilfiger (1) treeni (1) tukholma (1) ukkonen (2) unelmat (1) uni (1) urheilu (2) usko (1) uupumus (1) uusi koti (1) vadelma (1) Valmarin (1) Vanha Rauma (1) vanhemmuus (2) vapaapäivä (1) vastasyntynyt (1) vatsa (1) vauva (9) vauvanvaatteet (3) vesi (1) VHH (5) väsymys (1) ystävä (4) äiti (5) äitienpäivä (1) äitiys (2)

torstai 23. kesäkuuta 2011

Elämä ei ole harjoitus .

Mikä ihana tekosyy viettää koti-iltaa rakkaan tietokoneen seurassa ja päivitää blogia kun ulkona sataa ja myrskyää. Tietokone olikin melkein viikon korjattavana ja en muista mistä olisin ilahtunut niin paljon kuin siitä, että se on taas kunnossa, parempana kuin koskaan! Nyt ruokin Fujitsuani uudella Windows 7:lla ja Soneran supernopeella valokuidulla! Ihanan nopeeta!! Lämmin kiitos ihmisille, jotka auttoivat minua. Olen maailman huonoin ihminen ottamaan apua vastaan, joten saavutin paljon kun "selvisin" tästä asiasta. ;o)


Irkan juhannuspiirakka.

Samalla kun tässä istuskelen ja näpyttelen, uunissa valmistuu juustoinen iltapalapiirakka juhannuksen kunniaksi. Piirakkapohjan ohje on karppaajien sivulta, jonne linkki löytyy vasemmasta sivupalkista. Täytteeksi tietenkin, mitä itse haluat. Mun versiossa katkarapuja, persikkaa, tomaattia, mozzarellaa, fetaa ja kalamata-oliiveja. Nam, voiko syödä kaiken itse? Sateinen päivä alkoi duunista kotiin palaamalla, oli pitkä, mutta mukava kahden päivän työvuoro ammattitaitoisen ja ihanan kollegatytön kanssa. Päivä tuli heti aamusta pelastettua sateesta huolimatta, kun päästiin jo seitsemän maissa kotiin kun muut vasta aloittelivat työpäiväänsä. Ennen kahdeksaa olimme jo juoksulenkillä hyvän matkaa ja vaikka vatsalihakset kramppasivat matkalla niin mieli ja keho lepää ja kiittää kun proteiinijuoman kanssa venyttelee lenkin jälkeen. Lempeä aamupuuro voilla (paljon!) löysi tiensä vatsaan ja oli ihana kömpiä aamupäikkäreille omaan sänkyyn. Kyllä sitten kelpaa letkotella koko loppupäivä sateelta piilossa ihanassa omassa kodissa. Täydellinen yöpyvän jälkeinen aamu! <3

Elämä ei siis ole mikään harjoitus. Koska toista tilaisuutta ei koskaan tule (ehkä.) Nuoruus ja keski-ikä ovat aikaa, jolloin luomme perustan sille, mitä olemme 50-, 60-, ja 70-vuotiaina ja siitä eteenpäin. Kuvittele tulevaisuutta, niin siihen on helpompi valmistautua. Näetkö itsesi 80-vuotiaana pelaamassa golfia tai tanssimassa balettia? Kummassa vietät todennäköisemmin enemmän aikaa; lääkärin vastaanotolla vai vapaa-ajan harrastuksissasi? Ennaltaehkäisy on tärkeää (kirjoitin ensin törkeää ;o) ) ja sen vuoksi vastuun ottaminen omasta, läheistemme ja lapsiemme terveydestä on elintärkeää. Se vaatii suunnittelua ja harkintaa ja opettelua sekä niiden tekijöiden poistamista ja vähentämistä, joilla voi olla terveyttä ja hyvinvointia heikentäviä tekijöitä. Kiitokseksi kovasta, mutta antoisasta työstä saat laadukkaan ja terveemmän aikuisuuden ja jaksat nauttia vapaa-ajastasi, perheestäsi ja lapsistasi koko mielesi ja kehosi voimalla. Mikä voisi olla tärkeämpää?? Niin. Ei mikään.

Kuvittele miltä tuntuisi aina olla parhaimmillasi?? :o)

Kuten aiemmin lupasin, kirjoitan nyt muutaman rivin hyvinvointikartoituksesta jossa kävin. Olen aiemmin käynyt samankaltaisessa testauksessa melkein tasan kaksi vuotta sitten, jolloin olin aikalailla samanlaisessa hyvässä kunnossa kuin nyt, joten oli mukava vähän vertailla. Välissä on tullut kyllä oltua vähän huonommassa kunnossa, mutta pääasia on se, mitä on nyt. ;o) Kehoanalyysissä selvitettiin perustietojen lisäksi rasvaprosentti, nesteprosentti, kehon lihasmassa, luuston paino sekä sisäinen rasva. Lisäksi selvisi metabolinen ikä ja kehon lepoaineenvaihdunta. Koko kehon kuntoarvosana saatiin kun verrataan kehon rasvaprosenttia ja lihasmassan suhdetta. En nyt ala enempää ruotimaan omia tuloksiani tässä, mutta suurpiirteisesti katsottuna läskiä on vaihtunut lihakseen parin kolmen kilon verran, sisäistä rasvaa ei juuri ole eikä luuston kunnossa ole moitittavaa vaikka en ole koskaan maitoa juonutkaan. Kehon kokonaiskunto sai siis kiitettävän arvosanan alhaisen rasvaprosentin ja keskiverron lihasmassan vuoksi. Paljon on vaivaa kyllä nähtykin, joten hyvällä omalla tunnolla voin sanoa: Hyvä minä!! :D Onneksi kunnon ylläpitäminen on helpompaa kuin tavoitteen saavuttaminen, ainakin minun mielestäni. Ja kun keho ja mieli on hyvässä kunnossa niin siinä on helpompi pysyäkin kun todistaa omaa hyvää oloaan jatkuvasti.

Herbalifen patukoita.

Tällä kertaa testin suoritti Herbalife-hyvinvointiohjaaja. Ihanan pirteä ja hyvinvoivan näköinen nainen, jonka tapasin sattumalta kaupassa ja jäimme juttelemaan. :D Kehoanalyysin lisäksi hän siis teki minulle henkilökohtaisen kartoituksen elintavoistani ja ruokailutottumuksistani. Ne olivat jo ennenstään aika hyvällä mallilla, mutta kuten jo aikaisemmin totesin niin vatsavaivoista on silti kärsitty. Suurin syy siihen on varmasti ollut se stressi, mutta ehkä myös heraproteiini. Hän siis suositteli, että vähentäisin heran käyttöä ja ottaisin hieman kasviproteiinia tilalle. Olen tähän mennessä kerännyt proteiinia päivittäin maitorahkasta ja herajauheesta, kananmunista ja erilaisesat lihasta. Nyt vaihdoin tilalle sopivissa määrin myös soijatuotteita ja Herbalifen soijaproteiinia. Lisäksi "vatsa kuntoon"- projektiin sisältyy Herbalifen monivitamiinvalmiste, joka sisältää hurjat 17 eri vitamiinia. Vahvistuksena vielä ehkä tärkein näistä kolmesta; kuitu- ja yrttitabletit. Nämä kolme yhdessä korjaavat suolinukkaa, joka taas parantuessaan saa ravintoaineet imeytymään paremmin. Aloitin tämän projektin tiistaina ja jo seuraavana päivänä vatsani voi jo huomattavasti paremmin. Voi ihanuutta! :o) Itse ole ainakin huomannut, että mitä vähemmän viljaa, sokeria ja maitotuotteita käytän, sitä enemmän vatsani minua kiittää!.


Herbalife proteiinijauhe, monivitamiini ja kuitu-yrttitabletit.

Herbalife on muutenkin mielestäni oikeilla jäljillä terveyden ja ravitsemuksen polulla ja niillä tuotteilla voi saada apua niin yli- ali- kuin normaalipainoinenkin. Sen tuotteet ovat tutkijoiden, lääkärien sekä ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä ja se tunnetaan jo yli 70:ssä maassa. Voit alla olevasta linkistä tutustua Herbalifeen ja jos mielenkiintosi hyvinvointia kohtaan heräsi niin autan mielelläni jos haluat aloittaa hyvinvointisi näiden tuotteiden avulla.

http://www.herbalife.fi/

Mieti hetki, mitä hyvinvointi sinulle merkitsee. Minun mielestäni se on sitä, että aamuisin herättyään on riittävästi aikaa, energiaa ja vapautta elää elämäänsä niinkuin haluaa ja, että tuntee olonsa hyväksi ja näyttää hyvältä. Hyvä fyysisen ja psyykkisen terveyden voi saavuttaa vain sinulle sopivan ja oikean ruokavalion, liikunnan ja elämäntapojen avulla. Huolehdi itsestäsi niin jaksat huolehtia rakkaimmistasi!

TERVEYS ON ARVOKKAIN OMAISUUTEMME !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti