Tunnisteet

7/11 (1) aamu (1) aamulenkki (5) aamupala (1) aircraft (1) american airlines (1) amerikka (1) Antti Heikkilä (2) arki (1) asics DS trainer 17 (1) Asics Gel Kinsei 4 (2) Atkins (2) auringonkukka (1) aviation (1) baby (2) bagels (1) baletti (3) bangkok (1) bataatti (1) bb-voide (1) Ben ja Jerry (1) bon jovi (3) boy (1) Brooklyn Cafe (2) Bryant Park (1) cakepops (1) Central Park (1) clinique (1) clinique all about eyes (1) coca cola zero (2) coffeeshop (1) cola zero cherry (1) crossing (1) cupcake (1) dad (1) Design District (1) diabetes (1) duunipaikka (2) elämä (10) family (1) father (1) fillari (1) Fitness Expo (1) fitnesstukku (1) flying (1) FootBalance (2) fox racing (1) gluteeniton (1) golf (1) Gotye (1) hampurilainen (1) helsinki (3) helsinki midnight run (6) helsinki-vantaa (1) hera (1) herbalife (1) hiilarit (1) hirssipuuro (1) hyvinvointikartoitus (2) Instagram (1) iPad (1) iPhone (1) isyys (1) isä (3) joulu (1) joulupiparit (1) juhannus (1) juokseminen (9) juoksukengät (1) jäätelö (1) kaalikääryle (1) Kahvila Soppi (1) kakkutikut (1) Kenwood kMix (1) Kesä (10) kesäloma (7) kesäsade (1) kirsikankukkia (1) kirsikkatomaatti (2) koti (7) kuntosali (1) kuppikakku (12) lapset (1) lapsi (2) lastenvaatteet (1) lastenvaatteet. Bon Jovi (1) leivonta (9) lenkkismoothie (1) lentokone (2) liikunta (3) Loréal (1) los angeles (1) Magnolia (1) Magnolia Bakery (2) Make Up For Ever (1) Make Up For Ever foundation (1) Make Up For Ever powder (1) matkustaminen (6) MeAndI (3) meikit (1) meikkivoide (1) meri (1) metsä (1) mietelmiä (6) mikki (1) minni (1) motivaatio (1) mummu (1) musavideo (16) Muscovadosokeri (1) musiikki (2) mäkijuoksu (1) Natures Best (1) new born (1) new york (11) newborn (1) onnellisuus (1) Pan Am (1) Pearl Izumi (1) pelko (1) perhe (4) Petit Stellou (1) pictures (2) Pinterest (1) poika (1) Porvoo (1) proteiini (3) proteiinijauhe (1) proteiinipatukka (1) Punavuori (1) punttitreeni (1) pyöräily (1) pyöräilyvarusteet (1) quinoa (1) rakkaus (7) Ralph Lauren (1) raskaus (5) ravinto (4) Ravintolapäivä (2) redvelvet (1) Roan Marita (1) rohkeus (1) ruoka (16) Ruokapuoti LUMO (1) ruokataivas (2) ruokavalio (1) ruokaöljy (2) Sakari Orava; (1) san francisco (1) shimano (1) sirpaleet (1) sisustus (2) Skip Hop (1) Snutten (1) Sobea (1) sokerittomat herkut (1) Specialized (1) Starbucks (1) stressi (1) suklaata (1) suuntoM4 (1) sykemittari (1) sämpylät (3) talvi (1) Teddykompaniet (1) terveys (8) thaimaa (1) Times Square (1) toivo (1) Tommy Hilfiger (1) treeni (1) tukholma (1) ukkonen (2) unelmat (1) uni (1) urheilu (2) usko (1) uupumus (1) uusi koti (1) vadelma (1) Valmarin (1) Vanha Rauma (1) vanhemmuus (2) vapaapäivä (1) vastasyntynyt (1) vatsa (1) vauva (9) vauvanvaatteet (3) vesi (1) VHH (5) väsymys (1) ystävä (4) äiti (5) äitienpäivä (1) äitiys (2)

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Maailman parhaat juoksukengät!!

Asics DS trainer 17
Tässä ne nyt on! Ne maailman parhaat juoksukengät, ainakin mulle!! 

Nää kengät on suunniteltu jatkuvaan treeniin ja vaikka maratonille. Jalassa ne tuntuu kuin ei edes olisi kenkiä jalassa vaikka niissä on kuitenkin kevyt pronaatiotuki. Trainerit on kevyet ja tulevat mukana ilman, että niille pitää uhrata ajatustakaan! Mutta väkisinhän ne on mielessä koko ajan kun ne ovat niin mageet karkinväriset kengät! Silloin tällöin on pakko vilkaista Noita ihania juoksevia karkkeja jaloissaan kun niistä tulee vaan niin hyvä fiilis ja taas jaksaa juosta!! :o) 

Mun toiset juoksukengät on Nykin tuliaisia, Kinsei 4:set. Mahtavat kengät nekin, mutta ne jalassa joutuu kyllä tekemään enemmän töitä päästäkseen eteenpäin kuin noilla Trainereillä. Nyt valitettavasti tuli sellainen asetelma etten tiedä milloin pitäisin niitä, koska Trainereillä juoksu on niin unelman kevyttä. Tarkoituksena on kuitenkin juosta kenkiä vaihdellen, että joku kerta on vaan sitten vedettävä välillä Kinseitkin jalkaan. Ei nekään huonot ole, ehkä jokin erilainen maasto olisi niille edukseen!?

Olen aina ennen juossut Nikeillä ja pitkään en edes kokeillut muita kenkiä, koska en halunnut vaihtaa tallia. Halusin olla merkkiuskollinen Nikelle, mutta onneksi vihdoin uskalsin lähteä vieraisiin. Adidakseen en ole vieläkään lämmennyt... Otetaan nyt tämä Asics ensin.. ;o) Oikeastaan juoksuklinikalla minut johdateltiin vieraisiin ja kokeilin ekaa kertaa Asicsen tossua. Ei se tietenkään ole siitä merkistä kiinni, vaan siitä miltä kenkä tuntuu jo kun laitat sen jalkaan. Saatikka miltä se tuntuu treenatessa. 

Toivon suuresti, että nämä mahtavat kengät säästäisivät pienehköllä pronaatiotuella mun juoksijan polvea ja se ei enää oikuttelisi. En ehkä oikein suosittele todella tuettuja kenkiä ja olen sitä mieltä, että on hyvä vaihdella kenkää ja juosta välillä vaikka kerran viikossa paljasjalkakengillä. Ne itse aion hankkia seuraavaksi. Joku saattaa olla sitä mieltä tälläisistä jutuista, että välineurheilu on turhanpäiväistä, mutta itse ole eri mieltä. Järjellisissä mitoissa se ehkäisee loukkaantumisilta ja edistää kunnon ja terveyden kehittymistä, koska jokainen yksilö on erilainen ja näin ollen jokaiselle sopii erilaiset kengät, vaatteet yms. Sama asia pätee tuossa toisessa harrastuksessani, pyöräilyssä. Ei kukaan jaksa urheilla väkisin jos kengät ja vaatteet hiertävät, eivät hengitä eivätkä edesauta miellyttävyyden ja nautinnon tunnetta treenin aikana. Viimeisenä muttei kuitenkaan ihan vähäisenä juttuna värikkäistä ja kauniista treenivaatteista tulee hyvä mieli ja tekee mieli lähteä treenaamaan!! 

 Adidaksesta vielä sen verran, että olenhan vähän raottanut sitäkin ovea sillä ostin pitkähihaisen juoksupaidan, joka sopi Trainereiden väreihin! ;o) 

Juokseminen on ilmaista, mutta välineet ei! Se kaikki raha on kuitenkin investointi omaan itseesi, omaan hyvään oloosi ja terveyteesi! Ei tunnu pahalta ostaa karkkiväreissä kimmeltäviä treenivaatteita! Mieletön fiilis kun juoksee tai pyöräilee tuolla metsän siimeksessä värikkäissä vaatteissa tai kun repii ne hikisenä pois päältä!!

Kaikki urheilemaan, nyt on kesä!!

BE WHO YOU WANT TO BE!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti