Tunnisteet

7/11 (1) aamu (1) aamulenkki (5) aamupala (1) aircraft (1) american airlines (1) amerikka (1) Antti Heikkilä (2) arki (1) asics DS trainer 17 (1) Asics Gel Kinsei 4 (2) Atkins (2) auringonkukka (1) aviation (1) baby (2) bagels (1) baletti (3) bangkok (1) bataatti (1) bb-voide (1) Ben ja Jerry (1) bon jovi (3) boy (1) Brooklyn Cafe (2) Bryant Park (1) cakepops (1) Central Park (1) clinique (1) clinique all about eyes (1) coca cola zero (2) coffeeshop (1) cola zero cherry (1) crossing (1) cupcake (1) dad (1) Design District (1) diabetes (1) duunipaikka (2) elämä (10) family (1) father (1) fillari (1) Fitness Expo (1) fitnesstukku (1) flying (1) FootBalance (2) fox racing (1) gluteeniton (1) golf (1) Gotye (1) hampurilainen (1) helsinki (3) helsinki midnight run (6) helsinki-vantaa (1) hera (1) herbalife (1) hiilarit (1) hirssipuuro (1) hyvinvointikartoitus (2) Instagram (1) iPad (1) iPhone (1) isyys (1) isä (3) joulu (1) joulupiparit (1) juhannus (1) juokseminen (9) juoksukengät (1) jäätelö (1) kaalikääryle (1) Kahvila Soppi (1) kakkutikut (1) Kenwood kMix (1) Kesä (10) kesäloma (7) kesäsade (1) kirsikankukkia (1) kirsikkatomaatti (2) koti (7) kuntosali (1) kuppikakku (12) lapset (1) lapsi (2) lastenvaatteet (1) lastenvaatteet. Bon Jovi (1) leivonta (9) lenkkismoothie (1) lentokone (2) liikunta (3) Loréal (1) los angeles (1) Magnolia (1) Magnolia Bakery (2) Make Up For Ever (1) Make Up For Ever foundation (1) Make Up For Ever powder (1) matkustaminen (6) MeAndI (3) meikit (1) meikkivoide (1) meri (1) metsä (1) mietelmiä (6) mikki (1) minni (1) motivaatio (1) mummu (1) musavideo (16) Muscovadosokeri (1) musiikki (2) mäkijuoksu (1) Natures Best (1) new born (1) new york (11) newborn (1) onnellisuus (1) Pan Am (1) Pearl Izumi (1) pelko (1) perhe (4) Petit Stellou (1) pictures (2) Pinterest (1) poika (1) Porvoo (1) proteiini (3) proteiinijauhe (1) proteiinipatukka (1) Punavuori (1) punttitreeni (1) pyöräily (1) pyöräilyvarusteet (1) quinoa (1) rakkaus (7) Ralph Lauren (1) raskaus (5) ravinto (4) Ravintolapäivä (2) redvelvet (1) Roan Marita (1) rohkeus (1) ruoka (16) Ruokapuoti LUMO (1) ruokataivas (2) ruokavalio (1) ruokaöljy (2) Sakari Orava; (1) san francisco (1) shimano (1) sirpaleet (1) sisustus (2) Skip Hop (1) Snutten (1) Sobea (1) sokerittomat herkut (1) Specialized (1) Starbucks (1) stressi (1) suklaata (1) suuntoM4 (1) sykemittari (1) sämpylät (3) talvi (1) Teddykompaniet (1) terveys (8) thaimaa (1) Times Square (1) toivo (1) Tommy Hilfiger (1) treeni (1) tukholma (1) ukkonen (2) unelmat (1) uni (1) urheilu (2) usko (1) uupumus (1) uusi koti (1) vadelma (1) Valmarin (1) Vanha Rauma (1) vanhemmuus (2) vapaapäivä (1) vastasyntynyt (1) vatsa (1) vauva (9) vauvanvaatteet (3) vesi (1) VHH (5) väsymys (1) ystävä (4) äiti (5) äitienpäivä (1) äitiys (2)

torstai 4. elokuuta 2011

Bite a Silver Apple .


Nyt kävi niin, että ostin jotain ihan hullun kallista... Mutta onhan se aivan mieletön puhelin (ja paljon kaikkea muuta) kun sitä oppii käyttämään ja saa siitä parhaat puolet esiin!! Kuten kaikki Applen käyttäjät varmasti tietävät, että niiden parhaiden puolien löytämiseksi tarvitsee ehkä välillä vähän kiroilla ja kikkailla! ;D En tiedä miksi, kai siinä sitten on jonkunmoinen viehätys ettei elämä ois aina niin helppoo! Yleensähän se on..!! ;oP

Ja totta, että vähemmälläkin rahan menolla onnistuu jos tarvitsee uuden luurin. Mutta tämä on aika paljon kaikkea muutakin. Hopeisen Omenan sydämeen nimittäin kätkeytyy lukemattomia mahdollisuuksia ja ohjelmia. Esimerkiksi iPod kulkee nyt samassa mukana ja lisäksi itse on tullut ladattua radiokanavia ja urheiluohjelmia, reseptikirjoja ja reittiopas. Taivaan tähdetkin voi helposti tarkistaa mahtavalla Star Walkilla ja karttoja löytyy 700 eri kaupungista. Ja ehkä tärkein kaikista lenkkeilyohjelmien lisäksi ovat reaaliaikaiset tiedot lennoista ympäri maailmaa!! :D Eikä tietenkään sovi unohtaa ihan parasta ajanvietto-ohjelmaa; Angry Birdsiä vihreine sikoineen!! RÖH RÖH.

Mutta onhan hän esteettisesti kaunis, varsinkin valkoinen sisar. Ja toki myönnän, että parina ekana päivän meni hermot kun jumitin tämän kanssa enkä esimerkiksi osanut ladata soittoääniä puhelimeen. No pientä työtä se vaati ja vierailkaa siis audiko.net -sivustolla ja tehkää itse omat soittoäänet iPhoneen. Ja se muuten toimii, ihme kyllä!! :D Kyseiseen luuriinhan ei sitten saa yli 30sekunnin pituisia soittoääniä, että kannattaa leikata biisistä se paras oma lemppari kohta. Saahan toki siis soittoääniä myös ostettua ja ladattua, mutta itse en ainakaan löytänyt tiettyjä biisejä soittoääninä ollenkaan, joten tein ne sitten itse. Ja mikä parasta, se vie vain max. 5minuuttia ja on aivan ilmaista! Tavallisia biisejä iPhoneen ei siis soittoääneksi saa.

ReittiGPS ohjelmaa suosittelen erittäin lämpimästi jos käytät julkisia. Se toimii jopa paremmin kuin HSL:n reittiopas!! Aivan mahtava!! SportsTracker mittaa juoksijan matkaa ja iMapMyRUN kannattaa myös tsekata. Lentoja reaaliaikaisesti Suomessa voi seurata Finavian ohjelmalla ja FlightBoard taas toimii kaikkialla maailmassa vähän samalla periaatteella; siis saapuvat ja lähtevät lennot ja niiden täydelliset tiedot. Iloiseksi tekee myös photosopin pikkusisko ColorSplash sekä Valion reseptit.

En koe olevani materialisti, mutta ajoittain tulen onnelliseksi kauniista jutuista, joita löydän kotiani sisustamaan ja kun jotain ostan niin pidän mielessä, että se olisi mielellään jotain sellaista, joka sopisi sitten joskus meidän oikeen kotiin. Siihen yhdessä rakennettuun elämän ja rakkauden kotiin.

iPhonen ostamisesta tulin iloiseksi lähinnä siitä asiasta, että kuulen jotain kun puhun puhelimessa!! :D Jo olikin siis aika saada uusi puhelin. Mutta onhan se jo alle viikon vanhana osoittautunut, jos ei nyt ihan vielä rahansa väärtiksi, niin erinomaiseksi ostokseksi. Se ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä, mutta näin muutaman päivän jälkeen uskon meidän liittoomme. ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti