Tunnisteet

7/11 (1) aamu (1) aamulenkki (5) aamupala (1) aircraft (1) american airlines (1) amerikka (1) Antti Heikkilä (2) arki (1) asics DS trainer 17 (1) Asics Gel Kinsei 4 (2) Atkins (2) auringonkukka (1) aviation (1) baby (2) bagels (1) baletti (3) bangkok (1) bataatti (1) bb-voide (1) Ben ja Jerry (1) bon jovi (3) boy (1) Brooklyn Cafe (2) Bryant Park (1) cakepops (1) Central Park (1) clinique (1) clinique all about eyes (1) coca cola zero (2) coffeeshop (1) cola zero cherry (1) crossing (1) cupcake (1) dad (1) Design District (1) diabetes (1) duunipaikka (2) elämä (10) family (1) father (1) fillari (1) Fitness Expo (1) fitnesstukku (1) flying (1) FootBalance (2) fox racing (1) gluteeniton (1) golf (1) Gotye (1) hampurilainen (1) helsinki (3) helsinki midnight run (6) helsinki-vantaa (1) hera (1) herbalife (1) hiilarit (1) hirssipuuro (1) hyvinvointikartoitus (2) Instagram (1) iPad (1) iPhone (1) isyys (1) isä (3) joulu (1) joulupiparit (1) juhannus (1) juokseminen (9) juoksukengät (1) jäätelö (1) kaalikääryle (1) Kahvila Soppi (1) kakkutikut (1) Kenwood kMix (1) Kesä (10) kesäloma (7) kesäsade (1) kirsikankukkia (1) kirsikkatomaatti (2) koti (7) kuntosali (1) kuppikakku (12) lapset (1) lapsi (2) lastenvaatteet (1) lastenvaatteet. Bon Jovi (1) leivonta (9) lenkkismoothie (1) lentokone (2) liikunta (3) Loréal (1) los angeles (1) Magnolia (1) Magnolia Bakery (2) Make Up For Ever (1) Make Up For Ever foundation (1) Make Up For Ever powder (1) matkustaminen (6) MeAndI (3) meikit (1) meikkivoide (1) meri (1) metsä (1) mietelmiä (6) mikki (1) minni (1) motivaatio (1) mummu (1) musavideo (16) Muscovadosokeri (1) musiikki (2) mäkijuoksu (1) Natures Best (1) new born (1) new york (11) newborn (1) onnellisuus (1) Pan Am (1) Pearl Izumi (1) pelko (1) perhe (4) Petit Stellou (1) pictures (2) Pinterest (1) poika (1) Porvoo (1) proteiini (3) proteiinijauhe (1) proteiinipatukka (1) Punavuori (1) punttitreeni (1) pyöräily (1) pyöräilyvarusteet (1) quinoa (1) rakkaus (7) Ralph Lauren (1) raskaus (5) ravinto (4) Ravintolapäivä (2) redvelvet (1) Roan Marita (1) rohkeus (1) ruoka (16) Ruokapuoti LUMO (1) ruokataivas (2) ruokavalio (1) ruokaöljy (2) Sakari Orava; (1) san francisco (1) shimano (1) sirpaleet (1) sisustus (2) Skip Hop (1) Snutten (1) Sobea (1) sokerittomat herkut (1) Specialized (1) Starbucks (1) stressi (1) suklaata (1) suuntoM4 (1) sykemittari (1) sämpylät (3) talvi (1) Teddykompaniet (1) terveys (8) thaimaa (1) Times Square (1) toivo (1) Tommy Hilfiger (1) treeni (1) tukholma (1) ukkonen (2) unelmat (1) uni (1) urheilu (2) usko (1) uupumus (1) uusi koti (1) vadelma (1) Valmarin (1) Vanha Rauma (1) vanhemmuus (2) vapaapäivä (1) vastasyntynyt (1) vatsa (1) vauva (9) vauvanvaatteet (3) vesi (1) VHH (5) väsymys (1) ystävä (4) äiti (5) äitienpäivä (1) äitiys (2)

lauantai 3. syyskuuta 2011

Iltalenkkinä Midnight Run !


Tänään on se päivä jolloin voi mennä kokeilemaan mitä on kesän aikana saavuttanut. Näin jälkeen päin kun miettii koko juoksemista niin onhan se aivan mieletöntä, että ihminen saa jotain tuollaista irti itsestään!! Ja palkinto on parasta laatuaan; hyvä kunto, hyvä olo ja kaunis vartalo! :o) Suosittelen lämpimästi, kannattaa kokeilla!

Ajattelin kyllä jatkaa juoksemista edelleen, vähän vaan harmittaa kun kesä on jo jäänyt taakse ja vaatteita pitäisi lisätä. Ostin kyllä mageet kokopitkät juoksutrikoot ja ne ajattelin tänäänkin vetästä jalkaani. Sitten pitäisi hankkia juoksuhanskat ja parit uudet juoksusukat pidemmällä varrella. Ja kun vielä oikeesti kunnolla kylmenee niin pakkohan sitä on vielä hankkia pitkähihaisia juoksupaitoja ja takki ja pakkasta varten vielä jotkut toiset juoksuhousutkin. Haluaisin vaan aina juosta trikoilla, toivottavasi niitä on tarpeeksi lämpimiä ettei tarvitse pukeutua mihinkään "tuulipuvun housuihin" jotka ottaa tuulta vastaan. Uh. Nuo uudet kokopitkät Niken dri-fitit on aika mainiot; ne pitää kertyneen lämmön sisällä eli lupavaat "get warm, stay warm." Ja sehän pitää paikkaansa! Mainiot byysat!

Toki jossain vaiheessa pitää siirtyä siihen luisteluhiihtoonkin jälleen ja jonkunmoiset oikeat välineet siihenkin tarvitaan. Kunnon alusasut ja hanskat ja pipot ja päällysvaatteet. En oo todellakaan mikään välineurheilija, mutta onhan se nyt totta, että kun on kunnon välineet ja vaatteet niin urheilu sujuu kuin unelma. Sitä varten ne on kehitetty ja kun löytää itselleen sopivat niin tekeehän se iloiseksi tytöksi! Ja saahan siitä vähän motivaatiotakin lisää kun on nätit, kivat ja mukavat treenivaatteet eikä hiki kastele vaatteita ällöttäviksi! Ni.

Ilma on ainakin tällä hetkellä aika täydellinen juoksemiseen, ja erityisesti pitkissä housuissa. Yläosaksi lähtee mukaan Peakin pitkähihainen pinkkipunainen ja sen päälle on pakko pukea k i r k u v a n oranssi kisapaita. ;D No sillee sitten. Juoksujuomaksi mukaan lähtee isotonista urheilujuomaa, H3O Prota, yksi pullollinen ja juoksun jälkkäriksi joku megahyvä protskupatukka jääkaapin varastoistani. Ja sen jälkeen kun juoksuhuuma on hälvennyt niin mä ainakin menen mäkkäriin syömään tuplajuustoaterian!! :D :D Oon oottanut sitä niin kauan!!

Kaveriksi lähtee tietty myös mun ihana Suunnon sykemittari ja nilkkaan pitää sitoa joku siru, joka mittaa juoksuaikaa. Ranteessa oleva ranneke kertoo juoksuryhmäksi nelosen ja mun lähtönumero on 4780. Nelosryhmä starttaa juoksuun 21:10 ja mun tavoite on vaan päästä maaliin ja alittaa tunti! ;o)Midnight Run on tänä vuonna loppuunmyyty joten muutama tuhat muutakin juoksukaveria on paikan päällä.

Tällä viikolla on kyllä tullut jo syötyä yksi hamppari Berliinissä jossa vaihdoimme konetta kun palasimme kotiin Bangkokista. Muutenkin vähän jännittää lähtee juoksemaan pienessä sievässä jetlagissa kymppiä kun ei ole koko viikkona juossut kilometriäkään... No mutta tulipahan kunnon lepotauko kun on monta kuukautta juossut ihan tauotta. Mutta en mä mitään koko viikkoa ole maannut Bankkarissa, kolmena aamuna tuli uitua ja reenattua vatsat ja haukkarit! Jes! ;o)

Ihanat Rauman flikat ovat jo lähteneet tänne päin ajelemaan ja on ihanaa nähdä taas kaikki ne ihanat tytöt ja vähän hömpötellä yhdessä. Mahtavaa, että kaikilla on aikaa ja mahdollisuus tulla ja että saadaan tehdä jotain mukavaa yhdessä. Ja mieletöntä, että ne tulee mun kaa juoksemaan!! =o)

Palaillaan juoksun tunnelmiin sitten jälkikäteen, toivottavasti joku ottaa kuvia! Mun eka juoksujuttu, mahtavaa ja jännää! En kyllä pidä yhtään kilpailuasetelmista enkä muusta kuin itseään vastaan kilpailemisesta ja omasta haastamisesta, joten se on juuri vain sitä minulle. Sama tulee koskemaan jokaista puolikasta ja kokomaratoonia joita tulen toivottavasti vielä tulevaisuudessa juoksemaan monia!!

Nyt on venyttelyhetki ja otan kaveriksi proteiinipirtelön ja uusia ihania naistenlehtiä!! :o)


Tsemppiä kaikille Rauman ihanille flikoille juoksuun ja ihan kaikille muillekin!! =o)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti