Tunnisteet

7/11 (1) aamu (1) aamulenkki (5) aamupala (1) aircraft (1) american airlines (1) amerikka (1) Antti Heikkilä (2) arki (1) asics DS trainer 17 (1) Asics Gel Kinsei 4 (2) Atkins (2) auringonkukka (1) aviation (1) baby (2) bagels (1) baletti (3) bangkok (1) bataatti (1) bb-voide (1) Ben ja Jerry (1) bon jovi (3) boy (1) Brooklyn Cafe (2) Bryant Park (1) cakepops (1) Central Park (1) clinique (1) clinique all about eyes (1) coca cola zero (2) coffeeshop (1) cola zero cherry (1) crossing (1) cupcake (1) dad (1) Design District (1) diabetes (1) duunipaikka (2) elämä (10) family (1) father (1) fillari (1) Fitness Expo (1) fitnesstukku (1) flying (1) FootBalance (2) fox racing (1) gluteeniton (1) golf (1) Gotye (1) hampurilainen (1) helsinki (3) helsinki midnight run (6) helsinki-vantaa (1) hera (1) herbalife (1) hiilarit (1) hirssipuuro (1) hyvinvointikartoitus (2) Instagram (1) iPad (1) iPhone (1) isyys (1) isä (3) joulu (1) joulupiparit (1) juhannus (1) juokseminen (9) juoksukengät (1) jäätelö (1) kaalikääryle (1) Kahvila Soppi (1) kakkutikut (1) Kenwood kMix (1) Kesä (10) kesäloma (7) kesäsade (1) kirsikankukkia (1) kirsikkatomaatti (2) koti (7) kuntosali (1) kuppikakku (12) lapset (1) lapsi (2) lastenvaatteet (1) lastenvaatteet. Bon Jovi (1) leivonta (9) lenkkismoothie (1) lentokone (2) liikunta (3) Loréal (1) los angeles (1) Magnolia (1) Magnolia Bakery (2) Make Up For Ever (1) Make Up For Ever foundation (1) Make Up For Ever powder (1) matkustaminen (6) MeAndI (3) meikit (1) meikkivoide (1) meri (1) metsä (1) mietelmiä (6) mikki (1) minni (1) motivaatio (1) mummu (1) musavideo (16) Muscovadosokeri (1) musiikki (2) mäkijuoksu (1) Natures Best (1) new born (1) new york (11) newborn (1) onnellisuus (1) Pan Am (1) Pearl Izumi (1) pelko (1) perhe (4) Petit Stellou (1) pictures (2) Pinterest (1) poika (1) Porvoo (1) proteiini (3) proteiinijauhe (1) proteiinipatukka (1) Punavuori (1) punttitreeni (1) pyöräily (1) pyöräilyvarusteet (1) quinoa (1) rakkaus (7) Ralph Lauren (1) raskaus (5) ravinto (4) Ravintolapäivä (2) redvelvet (1) Roan Marita (1) rohkeus (1) ruoka (16) Ruokapuoti LUMO (1) ruokataivas (2) ruokavalio (1) ruokaöljy (2) Sakari Orava; (1) san francisco (1) shimano (1) sirpaleet (1) sisustus (2) Skip Hop (1) Snutten (1) Sobea (1) sokerittomat herkut (1) Specialized (1) Starbucks (1) stressi (1) suklaata (1) suuntoM4 (1) sykemittari (1) sämpylät (3) talvi (1) Teddykompaniet (1) terveys (8) thaimaa (1) Times Square (1) toivo (1) Tommy Hilfiger (1) treeni (1) tukholma (1) ukkonen (2) unelmat (1) uni (1) urheilu (2) usko (1) uupumus (1) uusi koti (1) vadelma (1) Valmarin (1) Vanha Rauma (1) vanhemmuus (2) vapaapäivä (1) vastasyntynyt (1) vatsa (1) vauva (9) vauvanvaatteet (3) vesi (1) VHH (5) väsymys (1) ystävä (4) äiti (5) äitienpäivä (1) äitiys (2)

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Home made .


Ihanaa uunituoretta leipää odottamassa fillarilenkkeilijää!! Paljon voita ja juustoa päälle. Ainoana jauhona tässä versiossa on 3rkl gluteenitonta Jytte-jauhoa. Lisäksi se on maidoton, hiivaton, sokeriton, suolaton, lisäaineeton, säilöntäaineeton sekä munaton. Herkkua! :D


Postcard from New York .


Jälleen kerran olin niin onnekas, että sain viettää talvilomani unelmieni kaupungissa. 
New York.
Dreams take flight @ AY005.

Tässä on rakas Nykkini kuvina teille. Tunnetta en pysty välittämään sen enempää kuin kehottamalla että mietit jotain, mitä rakastat maailmassa eniten! Lempparikaupunkiasi, urheilulajiasi, läheisiä ihmisiä, lapsiasi, lempiruokaasi tai lempparipaikkaasi.

Elämä vetelee mielettömyyden rajoja kun kävelee ympäri Manhattania. Se on kuin juoksulenkki; se voisi jatkua loputtomiin ja mitä enemmän kävelee/juoksee niin sitä pidemmälle voisi jatkaa. Tällä kertaa siellä oli kevät; olen ollut siellä kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa on parhaat puolensa.

Kesä; no kesä on lempivuodenaikani ja silloin New York on sihisevän kuuma. Metrossa ilma seisoo ja aurinko paistaa maahan saakka pilvenpiirtäjistä huolimatta. Syksyllä alkaa tuulemaan, mutta loppukesän aurinko lämmittää sitä, joka malttaa jäädä istuskelemaan eväidensä kanssa puiston penkille.

Talvella tuulee vielä enemmän ja erityisesti silloin amerikkalaisten lempikanava on huimaava Weather Channel. Koulut suljetaan pienen lumisateen vuoksi ja joka aamu varoitetaan, miten jäisillä kaduilla saattaa kaatua. Niin sydämellisen hölmöä. ;D Talvessa parasta on joulun aika, koska rakastan joulua. Tunnetusti jenkit vetävät aina kaiken överiksi, joten samoin käy joulun kanssa. Macy´s on joululahjojen taivas ja puolet siitä lahjasta on jo se, miten se on wrapped! <3

Nyt keväällä joku on ehtinyt istuttaa tulppaaneja, narsisseja ja hyasinttejä all over Manhattan!! Kauniita kevää värejä, lumi on sulanut ja keltaiset taksit kiiltävät kilpaa auringon kanssa. Jokaisella puistolla on varmaan 50 hoitajaa, ja se näkyy ja siitä on ilo nauttia meidän ja manhattanilaisten.

Käväisin iltapalalla ja viinilasillisella ystäväni luona Harlemissa ja sain taas laskeutua maan alle ja nauttia Nykin metrosta, se on yksi lempparipaikkojani. Se on niin todellisen karu ja kamala, mutta se toimii. Se vaan toimii! Ja sillä pääsee kaikkialle! Käsittämättömintä ja surullisinta siinä paikassa on se, että se tarjoaa kodin kymmenilletuhansille ihmisille. Siinä on kova hinta asua Manhattanilla.

Approaching JFK.

Bryant Park, my favourite Park.

Kymmeniä alushousuja... ;o)

Magnolia´s <3

Cakepops!! :D

Aamiaista! Bagel tuorejuustolla ja kylmäsavulohella!




Here again!!! :D



Times Square.


DisneyStore

Subway <3

Bryant Park




Starbucks.

Central Park.







Magnolias Red Velvet

Magnolia NYC


New York Public Library

New York Public Library

New York Public Library

New York Public Library


Tulaisia.

Beautygoods for myself. :o)

Clothes for me. ;o)

Lacoste.

TH<3

Iltapalaa Harlemissa <3

My new hobby !!

Specialized Jett Comp 29"
Me ostettiin uudet pyörät, että saadaan harrastaa kesällä jotain uutta!! O tietää paljon pyöristä, joten taas mulla on mieluinen laji jossa mun ihana mieheni voi toimia mun personal trainerina. ;D Eilen kävin pyöräilemässä ekaa kertaa kun kevätsää suosi ihanalla auringolla. 25km meni huomaamatta ja se onkin hyvä, koska ajattelin välillä pyöräillä duuniin ja siitä tuleekin 25km/suunta. Se olisi niin ihanaa päivittäin edes jompaan kumpaan suuntaan, koska sitten ei tarvitsisi enää huolehtia päivän liikunnasta! :o) Muutenkin olen suunnitellut pyöräilyn tasapainoittamaan mun juoksemista, että saisin vihdoin polveni taas kunnolliseksi. Se ei enää onneksi häiritse tavallista arkea, mutta juosta se jaksaa tällä hetkellä vain noin 30-40minuuttia. Nyt kun se ei enää satu kävellessä ja autoa ajaessa, on helppo aloittaa pyöräily. Eilisestä pyörälenkistä se ei ainakaan ollut moksiskaan! Ihanaa!! :D

Olin viettämässä keväistä talvilomaa Nykissä ja tarkoituksena oli ostaa vähän vaatteita, koska olen ostanut viimeksi vaatteita viime vuoden helmikuussa Nykistä. Ei vaan ole mitään järkeä ostaa niitä täältä Suomesta kun kaikki on vähintään kolme kertaa kalliimpaa!! Oli tarkoitus löytää myös treenivaatteita, mutta en ihan ehtinyt kipaista sinne mun lemppariin Niken kauppaan ja Jersey Malin tarjonta tässä asiassa oli hieman heikko. Hilfigeriä se onneksi tarjosi anteliaalla kädellä. Kauniita vaatteita! Voin postata niitä teille tässä kesän alkaessa ja kun vihdoin tulee mekkokelit! :D

Mutta uudet juoksukengät onneksi löysin ja vielä hieman edullisemmin kuin täällä on tarjolla. Käväisin Raumalla jonkinmoisessa Asicsen juoksuklinikalla ja ajattelin luottaa juoksujalkani tänä kesänä Asicsen hoiviin. Lisäksi ostin Go Exposta Footbalancen pohjalliset juoksukenkiini ja työkenkiini (kyllä niitä saa myös tyylikkäitä nahkaisia korkkareihin!!) joten toivon tämän kenkäpanostuksen auttavan myös juoksijan polveeni! Vielä kun vaihdan pari juoksukertaa viikossa pyöräilyyn, joka vahvistaa reisilihaksia niin eiköhän se sitten ala parantua! :o)

Asics Gel Kinsei 4 from NYC.

Real Lightness of Being


This is such an fun picture, so peacefull and it makes you want peace, happiness and quiet moments from your life. If it only would be possible to live your life only taking care of your biggest priorities; your family and home. There is no such work that is worth all your time!! Work is only a thing that helps you maintain certain quality in your life. And ofcourse it is important thing to keep your weekdays running.

Im gonna start baking now so lets see how is gonna be my new bread...!? :D