Tunnisteet

7/11 (1) aamu (1) aamulenkki (5) aamupala (1) aircraft (1) american airlines (1) amerikka (1) Antti Heikkilä (2) arki (1) asics DS trainer 17 (1) Asics Gel Kinsei 4 (2) Atkins (2) auringonkukka (1) aviation (1) baby (2) bagels (1) baletti (3) bangkok (1) bataatti (1) bb-voide (1) Ben ja Jerry (1) bon jovi (3) boy (1) Brooklyn Cafe (2) Bryant Park (1) cakepops (1) Central Park (1) clinique (1) clinique all about eyes (1) coca cola zero (2) coffeeshop (1) cola zero cherry (1) crossing (1) cupcake (1) dad (1) Design District (1) diabetes (1) duunipaikka (2) elämä (10) family (1) father (1) fillari (1) Fitness Expo (1) fitnesstukku (1) flying (1) FootBalance (2) fox racing (1) gluteeniton (1) golf (1) Gotye (1) hampurilainen (1) helsinki (3) helsinki midnight run (6) helsinki-vantaa (1) hera (1) herbalife (1) hiilarit (1) hirssipuuro (1) hyvinvointikartoitus (2) Instagram (1) iPad (1) iPhone (1) isyys (1) isä (3) joulu (1) joulupiparit (1) juhannus (1) juokseminen (9) juoksukengät (1) jäätelö (1) kaalikääryle (1) Kahvila Soppi (1) kakkutikut (1) Kenwood kMix (1) Kesä (10) kesäloma (7) kesäsade (1) kirsikankukkia (1) kirsikkatomaatti (2) koti (7) kuntosali (1) kuppikakku (12) lapset (1) lapsi (2) lastenvaatteet (1) lastenvaatteet. Bon Jovi (1) leivonta (9) lenkkismoothie (1) lentokone (2) liikunta (3) Loréal (1) los angeles (1) Magnolia (1) Magnolia Bakery (2) Make Up For Ever (1) Make Up For Ever foundation (1) Make Up For Ever powder (1) matkustaminen (6) MeAndI (3) meikit (1) meikkivoide (1) meri (1) metsä (1) mietelmiä (6) mikki (1) minni (1) motivaatio (1) mummu (1) musavideo (16) Muscovadosokeri (1) musiikki (2) mäkijuoksu (1) Natures Best (1) new born (1) new york (11) newborn (1) onnellisuus (1) Pan Am (1) Pearl Izumi (1) pelko (1) perhe (4) Petit Stellou (1) pictures (2) Pinterest (1) poika (1) Porvoo (1) proteiini (3) proteiinijauhe (1) proteiinipatukka (1) Punavuori (1) punttitreeni (1) pyöräily (1) pyöräilyvarusteet (1) quinoa (1) rakkaus (7) Ralph Lauren (1) raskaus (5) ravinto (4) Ravintolapäivä (2) redvelvet (1) Roan Marita (1) rohkeus (1) ruoka (16) Ruokapuoti LUMO (1) ruokataivas (2) ruokavalio (1) ruokaöljy (2) Sakari Orava; (1) san francisco (1) shimano (1) sirpaleet (1) sisustus (2) Skip Hop (1) Snutten (1) Sobea (1) sokerittomat herkut (1) Specialized (1) Starbucks (1) stressi (1) suklaata (1) suuntoM4 (1) sykemittari (1) sämpylät (3) talvi (1) Teddykompaniet (1) terveys (8) thaimaa (1) Times Square (1) toivo (1) Tommy Hilfiger (1) treeni (1) tukholma (1) ukkonen (2) unelmat (1) uni (1) urheilu (2) usko (1) uupumus (1) uusi koti (1) vadelma (1) Valmarin (1) Vanha Rauma (1) vanhemmuus (2) vapaapäivä (1) vastasyntynyt (1) vatsa (1) vauva (9) vauvanvaatteet (3) vesi (1) VHH (5) väsymys (1) ystävä (4) äiti (5) äitienpäivä (1) äitiys (2)

torstai 22. syyskuuta 2011

Kaalikääryle .

Siis todellakin tein. Olen niin kauan haaveillut niiden väsäämisestä, että nyt oli pakko. Mutta oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta! Ei maksa vaivaa! ;D Ei se vaikeeta ole, mutta työvaiheita on aika monta ja sitten ne on vielä uunissa aika kauan niin meneehän siihen nyt yks iltapäivä, 4-5tuntia. Huoh. ;D

Keitin kokonaisia ohrasuurimoita, joten siihenkin meni aika kauan aikaa. Riisillä ois selvinnyt aika vähällä. Mutta voin sitten tehdä niistä suurimoista uunipuuroa joku kiireetön aamu kun mulla on aikaa odottaa aamupuuroa kaksi tuntia. ;o) Tältä se käytännössä näyttää:

Ohrasuurimoiden keittoa vajaa tunti.

Kaalinlehtien keittelyä ja jäähdytystä.

Loppu kaali tulee täytteeseen.

Jauhelihaa täytteeseen ja siirappia kääryleiden päälle.

Kaalinlehdistä kannattaa sipaista kovin kantaosa pois kun ne on keitetty pehmeiksi. Kivampi sit syödä!

Paketoituna valmiina uuniin.

Ja valmiina lautasella puolukkasurvoksella ja salaatin kera. Vähän palanut niinkuin asiaan kuuluu. Tykätään äitin kanssa vähän kärtsänneestä. ;o)



Kaalia on vielä aika paljon jääkaapissa, joten näkisin, että lähiviikkoina syödään kääryleet pakkasesta sekä kaalilaatikkoa, kaalikeittoa... Mitä näitä nyt on!? ;D



Who do you think you are ?!



Aivan mieletön biisi ja ton naisen ilmeet on jotenkin niin aidon tuntuisia kun se laulaa. Laulaa varmaankin siis omista kokemuksista. Tota videota jää vaan tuijottamaan kun kuuntelee biisiä! Järkyttävän kaunista.

Rakkaus on tekoja. Ja läsnäolo niistä tärkeintä. Aina on silti vaikea toimia niin, että olisi jatkuvasti täysin läsnä joka hetkessä. Siihen pitäisi kuitenkin pyrkiä. On myös mielestäni tärkeää tunnistaa, että rakastaa juuri sitä toista ihmistä eikä sitä tunnetta. Moni ihminen varmaankin elää rakkaudettomassa parisuhteessa monista eri syistä. Siitä en sitten tiedä, voiko silloin tuntea itsensä täydeksi ja olla rehellisesti onnellinen. En usko. Itse en ainakaan olisi. Mielestäni täydellistä kumppanuutta ja samanlaista sielua kannattaa etsiä eikä tyytyä vaan kämppäkaveriin. Jokainen on sen arvoinen. Ihan kiva ei riitä. Koskaan.

Hellyyttä pitää harjoitella joka päivä. Sanoissa ja teoissa. Hyvä sääntö onkin: "Always kiss me goodnight." Ja maailman yksinkertaisin sääntö on, että tee toiselle niinkuin toivoisit itsellesi tehtävän. Tämä koskee myös ystävyyttä. Nyt voisikin piristää pimeänä nousevia kiireettömiä aamuja sytyttämällä tuikkuja ja kattamalla brunssipöydän ystäville.

En tiedä miksi tänään jäin pohtimaan näitä asioita, ehkä ne tulivat tosta biisistä mieleen. Mutta ainahan sitä kannattaa miettiä millainen ihminen on toiselle kumppanina. Rakkaus ja parisuhde on elämänmittainen työnsarka. Ehkä elämän kaunein työ äitiyden lisäksi. Niihin duuneihin kannattaa panostaa. Hyvää yötä.

On annettava sielunsa, vähempi ei riitä. Koskaan.

People have holes between their fingers that someone elses´s could fill them in.

P.S Piristäkää syysiltojanne Maikkarin uudella sarjalla Klikkaa Mua. Tiistaisin ysiltä.
Ja ilmailun ihanuutta sarjassa Lentokenttä. Jimillä Ma-To Klo 2o.3o.

tiistai 6. syyskuuta 2011

Bangkok Humidity .


Tässä tekstissä kirjotan oikeesti myös Bangkokin reissusta kuten otsikkokin jo lupaa, joten jos sitä etsit niin skrollaa alaspäin ja nauti kuvista! :o) Muussa tapauksessa päivän tarina kulkee vatsan kautta Bangkokin kuumuuteen.

Vatta sattuu. Auts. Tämä päivä on kulunut kokeilemalla, että mikä ihmeen ruoka-aine kiusaa mun vatsaa. Olen lukenut, että joillekin ruoka-aineille voi tulla yhtäkkiä allergiseksi tai yliherkäksi ja se voi olla pysyvää tai ohimenevää. Ennen kuin alat lukemaan niin varoitan, että tämä kirjoitus sisältää melkein pelkkää mun omaa ruoka-analysointia suurimmaksi osaksi.

Ennen juoksua...
Lauantaina kun juoksin kynttiläpolulla Midnight Runissa, harmitti kun en pystynyt nauttimaan juoksun tuomasta ilosta ja vielä niin kauniissa ympäristössä. Pimeä Helsinki ja muutama juoksija, joista jokainen eteni omalla vauhdillaan. Ulkotulia radan vierellä ja ihmisiä kannustamassa meitä ihan tavallisia juoksijoita. Musta tuntuu, että meteli oli ajoittain aika korkealla, mutta mä muistan vaan mielettömän hyvän olon tunteen kun sain juosta kauniissa puitteissa. Ei ollut sellaista ärsyttävää kilpailun tuntua jota pelkäsin vaan jokainen tavallaan juoksi itsekseen.

Seitsemään kilometriin saakka sain nauttia, mutta sitte vatsa ei enää tykännyt. Harmittaa vieläkin kun olisin halunnut ottaa kunnon loppukirin, mutta jouduin aivan väkisin juoksemaan maaliin. Enhän nyt ainakaan juoksemisesta voinut luovuttaa.

Siitä asti mun vatsa on ollut ihan kamala. Oon miettinyt, että mitä oon syönyt sellaista mikä ei mulle sitten muka sovi!? Lauantaina söin kolme omenaa ja tosi moni on sanonut, että  se on pahaksi vatsalle. Jollekin ei sovi banaani ja toiselle ei maitotuotteet eikä viljat. No ei siinä oikein voi itseään toisiinkaan verrata, koska jokainen on erilainen.

Mutta luulen, että toi omena on kyllä mun kohtalo. En muutenkaan syö viljaa joten sitä nyt en voi jättää tämän päivän kokeilusta pois. Maitotuotteet on tänään kiellettyjä eli maitorahka ja partaäijä. Fetajuustoa söin salaatissa, koska siinä on tooosi vähän laktoosia jos ollenkaan. Oon muutenkin ostanut soijamaitoa mun smoothie-sötkötyksiin ja eilen ostin myös maustamatonta soijajogurttia. Ihan kivaa, mutta lisäainetta siinäkin on. :( Ostin kokeilumielessä myös vaniljaisen soijajugun, mutta lisäaineen lisäksi siinä on aivan hulluna sokeria!! Oi miksi??! Hyvin harmillista. Hyviä kyllä ovat, mutta ei niitä oikein jokapäiväiseen ruokavalioon viitsisi ottaa... Aion ottaa projektiksi etsiä kaupan hyllyt läpi, että joskos löytyisi soijatuotteita ilman lisäaineita ja sokeria. Jos joku sattuu tietämään asiasta jotain niin laittakaa mielellään kommenttia. =o) Tiedän, että Helsingin Ruohonjuuressa on joitain kotitekoisia juguja, mutta enhän mä nyt aina voi lähteä Kamppiin ruokaostoksille!!

Kello on nyt melkein kolme iltapäivällä ja mun ruokakokeilu etenee aika hyvin. Vatsa ei ole tullut kipeäksi. Se tuntuu vain siltä, että sitä on ärsytetty monta päivää ja melkein voin kuulla sen sanovan, että uskallakkin antaa väärää ruokaa niin tapan sut!! :D Oon syönyt ihan tavallisesti tänään, mutta ehkä jonkun verran vähemmän ja pieniä annoksia kerrallaan, niinkuin yleensäkin.

Ainut d r a m a a t t i n e n asia, minkä olen jättänyt pois ruokavaliosta kokonaan tän päivän ajaksi on Coca-cola Zero!!!!!! En voi uskoa, että iltapäivään mennessä en ole koskenutkaan koko pulloon. Aamulla se huuteli mua tuolta kaapista, mutta jos se ilkimys on alkanut tehdä mun vatsasta noin kipeän niin enhän mä voi sitä enää juoda!! :O En tiedä johtuisiko se sitten hiilihapoista vai siitä makeutusaineesta!? Olen tosiaan tähän päivään saakka juonut sitä ihan huolella vaikka olen hyvin tietoinen lisäaineista ja puhtaasta ruoasta. ;o) Pitäähän ihmisellä jokin pahe ja nautinto olla. Kun en syö karkkia enkä herkkuja saatikka sipsejä. En juo alkoholia enkä polta tupakkaa. Joistain sokerittomista tuotteista kun tulee vatsa vähän kipeäksi johtuen niiden makeutusaineista. Mutta niitä olisikin tarkoitus syödä vain vähän kerrallaan. Eikä ne mitkään herkut terveellisiä ole, on niissä sokeria tai ei! Joskus kuuluu herkutella ja jos ei ihan jatkuvasti niitä herkkuja syö niin suotakoon niitä herkkuja mitä kukin haluaa; oli ne sitten sokerittomia tai sokerillisia.

Nyt järkytän teitä, mutta mitä ihmiset juovat aamupalalla!? Jos ei voi juoda Zeroa... ;o) En kykene kahviin enkä mihinkään muuhunkaan kuumaan juotavaan aamupalan kanssa, yök. Voin siitä hetken päästä nauttia mustaa kahvia, mutta en samanaikaisesti. Tarvitsisin jotain kylmää ja raikasta jotta tuntuisi että herää uuteen päivään! Kylmää vettä siis. Joo. Tuntuu ihan vankilan aamiaiselta puurolautanen ja vesilasi. ;o) Enkä halua mitään järkyttävää sokeripommia heti aamulla jostain tuoremehusta. Yök. Vettä siis. :(

Jos enää uskallan niin huomenna kokeilen taas juoda zeroa ja seurata mitä siitä tapahtuu. Toki mun pitää juoda sitä sitten sellainen yks 1,5l ainakin, ei varmasti lasi kaks auta mun tutkimuksessa. Mutta en tiedä haluanko enää kokeilla, koska en halua mun vatsasta enää sellaista jollainen se on viimeiset kolme päivää ollut... Musta jotenkin vaan tuntuu, että ongelman aiheuttaa toi limsa.

Missimittari. ;o)
Rauma flika valmin karama!
Maalissa!!


Olin viikon Bangkokissa ja syötiin ja juotiin kaduilta ja mistä vaan ja mun vatsaa ei vaivannut yhtään mikään!!! En edes muistanut sen olemassaoloa mikä oli aivan mahtavaa!! Koska kyllä kotona jos ei nyt ihan päivittäin niin tosi usein se jotain venkoilee saamastaan ruoasta vaikka en mitään muuta tee kuin syön hyvin ja terveellisesti. Joten viljalla tai maidolla on myös pakko olla jotain tekemistä asian kanssa. Ja koska viljaa en oikeen missään käytä niin luulempa, että loppuu nyt kaikki maitorahkat ja partaäijät myös. Niistä oon huomannut ennenin saavani vähän vatsanpuruja. Laktoositonta maitorahkaa sitten vain. Ja soijaa jos haluaa. Thaimaassa en viikon aikan myöskään juonut niin paljon zeroa kuin yleensä kotona. Joten luulen, että sietäisin sitä pienemmissä määrin ehkä...!?

Siellä ei riisistäkään vatsa turvonnut ja kuin huomaamattasi juot sopivan määrän vettä. Jälkkäriksi löytyy miljoona variaatiota erilaisista hedelmistä leikattuna eri tavalla, joten joka kerta ei ole pakko syödä jäätelöä. Toki sitä ei juuri mistään saakaan, 7/11- kaupoista, joita rakastan!! Niistä saa kaikkee mieletöntä tavaraa!! :o) Lisäksi länsimaalaisita kauppakeskuksista saa jätskiä. Mutta ei mistään paikallisista myyntikärryistä eivätkä ihmiset siellä taida sitä syödäkään. Luulempa siis, että jäätelön vientiteollisuus kukoistaa ainoastaan turismin vuoksi. Ainoastaan kookosjäätelöä löysin viikonloppumarkkinoilta ja se olikin taivaalisen hyvää tarjoiltuna kookospähkinän kuoresta suolapähkinöillä!! Jäätelö sisälsi kookosta ja vettä! Mieletöntä! Joten en yhtään ihmettele jos itämaisen ruokavalion sanotaan olevan terveellistä, siitä valkoisesta riisitä huolimatta. Lisäksi ne elää niinkuin mäkin; syövät koko ajan jotain! ;D Kaikkien kuppiloiden ja vaatekärryjen koloissa on myyjien ruokakippoja enemmän tai vähemmän syömättä ja lisää saa viereisestä kojusta! Ihanaa!! =o)
Tässä oli sitä pahaa ruohoa??

Chockolade treats with black coffee <3

Karvahedelmiä, nam!

Hedelmäkioski!

Ruokataivas!

Kookosjäde suolapähkinöillä!! :D

Ihania taikinapalloja vaniljasydämellä.

Hhmmm frozen banana... ;o)

Paras mainos ikinä!! :D

Maissia, kevätkäärylettä, kanaa...

Ihan paras illallinen! =o)

Nykyaikainen mehumyyjä blenderin kanssa ilahdutti!! :D

Paistettua banaani, namiii.

Äitin possusalaatti.


Coconut milk.

Kuppikakkuja kuppikakkuja!! =o)

Mielettömiä kuppikakkuja!!!

Ruoka on aina tuoretta, koska se paistetaan silmien edessä kojuissa ja kärryissä. Joku voisi olla eri mieltä niiden ruokien syömisestä... ;o) Mutta mä en ole ainakaan koskaan tullut niistä kipeäksi. Siinähän samalla paistuu pois kaikki mikrobit ja muut taudit! Kasvikset on joku aamulla pyöräillyt paikan päälle ja näkeehän niistä, että ne on nii tuoreita kun vaan voi olla! Toista se on Cittarin amerikansalaatti ja tomaatit sun muut, jotka säilyvät jostain kumman syystä jääkaapissa virheettömänä viikkoja, jopa kuukauden!! Joten kertoisiko joku mitä helvettiä ne oikein sisältää??? Toista se on niissä ruokaloissa joissa ruoka makaa koko päivän huoneenlämmössä tai auringonpaisteessa ja sellaiseenhan täällä kotona useastikin syyllistytään ja saadaan ruokamyrkytyksiä paljon useammin. Erityisesti lounasruoista. Lisäksi tuollainen ruoka on jo ylikypsää eikä täytä minkään valtakunnan kriteereitä laadukkaasta ruoasta, saatikka että se maistuisi vielä joltakin ja ruokailu olisi nautinto! Nautinnoksi pystyn siis helposti kutsumaan illallista äitini kanssa Bangkokin katukivellä; keräilimme eri kärryistä tuttuja ja tuntemattomia ruokia ja kökkäreitä ja rahaakin taisi mennä pari euroa kahden hengen ruokailuun. Suurta nautintoa.

Weekend Market.

Above evening traffic.

Lovely facial.

Kuka osti laukkuja?!?! Tässä ei oo ees kaikki...

Then toes... and nails and...

En ollut ekaa kertaa Thaimaassa tai Bangkokissa joten en osaa nin kauheasti sitä enää hehkuttaa. Mutta se on mun yks lempparikaupungeista maailmassa. New Yorkia nyt ei voita mikään koskaan, koska sitä kaupunkia ei voi vertailla. Mutta Bangkokissa on jonkinlaista samanmoista hohtoa, että sinne on aina palattava uudelleen.Se on kuin kaksi maailmaa. Ruuhkassa ei ole kuule edes omia ajatuksiaan ja liikenteen melu ja ihmisten paljous on jotain aivan jätjetöntä! Shoppailussa voi kunnostautua tavallisissa länsimaalaisissa kauppakeskuksissa joihin thaimaa on luonut oman glamourinsa siisteydellä ja kiiltävyydellä. Vähemmän rahaa saa kulumaan vähän tavallisemmassa, mutta kovin suositussa ostoskeskuksessa MBK:ssa. Ja viikonloppumarkkinat vähän kauempana kannattaa tsekata, toki siellä menee hela dagen ihmetelessä miten paljon tässä maailmassa on oikein tavaraa!!! Mutta kuten varmaan arvaat niin ruoka- ja juomapuoli on niin hyvin kunnossa, että siellä voisi helposti viettää vaikka koko viikonlopun!! ;o)

Toinen, rauhallisempi Bangkok avautuu kun asuu hyvässä tai vielä mieluummin vähän paremmassa hotellissa ja saa nauttia paremmasta luksuksesta loma ajan; mielettömästä aamiaisesta joka aamu, kuntosalista ja aamu-uinneista, altaalla lepäilystä ja auringonotosta kivenheiton päässä suurimmalta Sukhumvit Roadilta, jossa Bangkokin kuuma sydän sijaitsee. Tämä yhdistelmä on vaan niin täydelliseksi todettu, että siinä ei voi mitenkään mennä vikaan. Ruokaa ja juomaa on aina tarjolla eikä siihen kannata tuhlata kahta euroa enempää/annos. Mene sinne syömään, jossa on paljon muitakin ja mielellään paljon paikallisia.

Nautintoa saa myös puoli-ilmaisista hoidoista ja hieronnoista, jotka varmasti ilahduttaa jokaista naista joka asuu ylikalliissa länsimaassa!! Jopa minä, joka en osaa rentoutua, osaa sen täällä; joka päivä joku ihana hoito, uusi laukku, mieletöntä ruokaa ja luut lävistävää lämpöä. Yes, I know im lucky.

Bangkok on helppo saavuttaa Helsingistä ja Suvarnabhumin kentältä pääsee 8eurolla keskustaan. Mene jo jos et ole vielä ollut!

Loppu"kevennykseksi" vielä linkki diabetekseen! Ihan ystävällisesti vaan vinkkaan, että ihmiset jotka sitä sairastavat niin pliis lukekaa asiasta ihan itsenne ja lastenne vuoksi. Älkää turhaan syökö erivärisiä pillereitä ja tukeko lääketeollisuutta vaan tukekaa omaa terveyttänne ja katsokaa mitä suuhunne laitatte. Kiitos ja anteeksi.

lauantai 3. syyskuuta 2011

Had a Perfect Morning ?



Tänään on täydellinen aamu.

Ajattelin viettää rauhallisen päivän tänään ennen Midnight Run- iltalenkkiä. Vaikka olen juossut jo monta kuukautta niin silti mua jännittää...  Oon miettinyt, että mitä söisin tänään, että vatsa pärjäisi mahdollisimman hyvin.

Aamulla kun heräsin mun maailman täydellisimmän miehen vierestä ja katsoin hänen komeita vielä nukkuvia kasvoja niin ajattelin, ettei tässä maailmassa ole mitään josta en selviäisi kun mulla on hänen kaltainen ihminen jakamassa ja elämässä tätä elämää.

Aamupuuron syötyäni laitoin uuden VHH-sämpyläreseptin kokeiluun ja niistä tuli aivan mielettömän ihania sämpylöitä!! Taikinan teko on niin paljon helpompaa kun tavallisen leivän ja vatsa kiittää jauhottomasta ja hiivattomasta leivästä. Uunituoreet sämpylät eivät voi tehdä ihanasta aamusta muuta kuin täydellisen aamun!

Taikinan voi jättää hetkeksi kohoamaan, jotta psyllium ehtii paksuuntua.

Uuniin menossa. Koristeena chian-siemeniä.

Valmiit sämpylät ja ihania ruusuja!

Mantelijauhoisia juusto-porkkanasämpylöitä aavistuksella valkosipulia.

Savukinkkua, juustoa, voita ja kurkkua. Kaunista Huomenta!


Viettäkää ihana viikonloppu! Mä jatkan vielä mun kesälomaa.

Iltalenkkinä Midnight Run !


Tänään on se päivä jolloin voi mennä kokeilemaan mitä on kesän aikana saavuttanut. Näin jälkeen päin kun miettii koko juoksemista niin onhan se aivan mieletöntä, että ihminen saa jotain tuollaista irti itsestään!! Ja palkinto on parasta laatuaan; hyvä kunto, hyvä olo ja kaunis vartalo! :o) Suosittelen lämpimästi, kannattaa kokeilla!

Ajattelin kyllä jatkaa juoksemista edelleen, vähän vaan harmittaa kun kesä on jo jäänyt taakse ja vaatteita pitäisi lisätä. Ostin kyllä mageet kokopitkät juoksutrikoot ja ne ajattelin tänäänkin vetästä jalkaani. Sitten pitäisi hankkia juoksuhanskat ja parit uudet juoksusukat pidemmällä varrella. Ja kun vielä oikeesti kunnolla kylmenee niin pakkohan sitä on vielä hankkia pitkähihaisia juoksupaitoja ja takki ja pakkasta varten vielä jotkut toiset juoksuhousutkin. Haluaisin vaan aina juosta trikoilla, toivottavasi niitä on tarpeeksi lämpimiä ettei tarvitse pukeutua mihinkään "tuulipuvun housuihin" jotka ottaa tuulta vastaan. Uh. Nuo uudet kokopitkät Niken dri-fitit on aika mainiot; ne pitää kertyneen lämmön sisällä eli lupavaat "get warm, stay warm." Ja sehän pitää paikkaansa! Mainiot byysat!

Toki jossain vaiheessa pitää siirtyä siihen luisteluhiihtoonkin jälleen ja jonkunmoiset oikeat välineet siihenkin tarvitaan. Kunnon alusasut ja hanskat ja pipot ja päällysvaatteet. En oo todellakaan mikään välineurheilija, mutta onhan se nyt totta, että kun on kunnon välineet ja vaatteet niin urheilu sujuu kuin unelma. Sitä varten ne on kehitetty ja kun löytää itselleen sopivat niin tekeehän se iloiseksi tytöksi! Ja saahan siitä vähän motivaatiotakin lisää kun on nätit, kivat ja mukavat treenivaatteet eikä hiki kastele vaatteita ällöttäviksi! Ni.

Ilma on ainakin tällä hetkellä aika täydellinen juoksemiseen, ja erityisesti pitkissä housuissa. Yläosaksi lähtee mukaan Peakin pitkähihainen pinkkipunainen ja sen päälle on pakko pukea k i r k u v a n oranssi kisapaita. ;D No sillee sitten. Juoksujuomaksi mukaan lähtee isotonista urheilujuomaa, H3O Prota, yksi pullollinen ja juoksun jälkkäriksi joku megahyvä protskupatukka jääkaapin varastoistani. Ja sen jälkeen kun juoksuhuuma on hälvennyt niin mä ainakin menen mäkkäriin syömään tuplajuustoaterian!! :D :D Oon oottanut sitä niin kauan!!

Kaveriksi lähtee tietty myös mun ihana Suunnon sykemittari ja nilkkaan pitää sitoa joku siru, joka mittaa juoksuaikaa. Ranteessa oleva ranneke kertoo juoksuryhmäksi nelosen ja mun lähtönumero on 4780. Nelosryhmä starttaa juoksuun 21:10 ja mun tavoite on vaan päästä maaliin ja alittaa tunti! ;o)Midnight Run on tänä vuonna loppuunmyyty joten muutama tuhat muutakin juoksukaveria on paikan päällä.

Tällä viikolla on kyllä tullut jo syötyä yksi hamppari Berliinissä jossa vaihdoimme konetta kun palasimme kotiin Bangkokista. Muutenkin vähän jännittää lähtee juoksemaan pienessä sievässä jetlagissa kymppiä kun ei ole koko viikkona juossut kilometriäkään... No mutta tulipahan kunnon lepotauko kun on monta kuukautta juossut ihan tauotta. Mutta en mä mitään koko viikkoa ole maannut Bankkarissa, kolmena aamuna tuli uitua ja reenattua vatsat ja haukkarit! Jes! ;o)

Ihanat Rauman flikat ovat jo lähteneet tänne päin ajelemaan ja on ihanaa nähdä taas kaikki ne ihanat tytöt ja vähän hömpötellä yhdessä. Mahtavaa, että kaikilla on aikaa ja mahdollisuus tulla ja että saadaan tehdä jotain mukavaa yhdessä. Ja mieletöntä, että ne tulee mun kaa juoksemaan!! =o)

Palaillaan juoksun tunnelmiin sitten jälkikäteen, toivottavasti joku ottaa kuvia! Mun eka juoksujuttu, mahtavaa ja jännää! En kyllä pidä yhtään kilpailuasetelmista enkä muusta kuin itseään vastaan kilpailemisesta ja omasta haastamisesta, joten se on juuri vain sitä minulle. Sama tulee koskemaan jokaista puolikasta ja kokomaratoonia joita tulen toivottavasti vielä tulevaisuudessa juoksemaan monia!!

Nyt on venyttelyhetki ja otan kaveriksi proteiinipirtelön ja uusia ihania naistenlehtiä!! :o)


Tsemppiä kaikille Rauman ihanille flikoille juoksuun ja ihan kaikille muillekin!! =o)