Tunnisteet

7/11 (1) aamu (1) aamulenkki (5) aamupala (1) aircraft (1) american airlines (1) amerikka (1) Antti Heikkilä (2) arki (1) asics DS trainer 17 (1) Asics Gel Kinsei 4 (2) Atkins (2) auringonkukka (1) aviation (1) baby (2) bagels (1) baletti (3) bangkok (1) bataatti (1) bb-voide (1) Ben ja Jerry (1) bon jovi (3) boy (1) Brooklyn Cafe (2) Bryant Park (1) cakepops (1) Central Park (1) clinique (1) clinique all about eyes (1) coca cola zero (2) coffeeshop (1) cola zero cherry (1) crossing (1) cupcake (1) dad (1) Design District (1) diabetes (1) duunipaikka (2) elämä (10) family (1) father (1) fillari (1) Fitness Expo (1) fitnesstukku (1) flying (1) FootBalance (2) fox racing (1) gluteeniton (1) golf (1) Gotye (1) hampurilainen (1) helsinki (3) helsinki midnight run (6) helsinki-vantaa (1) hera (1) herbalife (1) hiilarit (1) hirssipuuro (1) hyvinvointikartoitus (2) Instagram (1) iPad (1) iPhone (1) isyys (1) isä (3) joulu (1) joulupiparit (1) juhannus (1) juokseminen (9) juoksukengät (1) jäätelö (1) kaalikääryle (1) Kahvila Soppi (1) kakkutikut (1) Kenwood kMix (1) Kesä (10) kesäloma (7) kesäsade (1) kirsikankukkia (1) kirsikkatomaatti (2) koti (7) kuntosali (1) kuppikakku (12) lapset (1) lapsi (2) lastenvaatteet (1) lastenvaatteet. Bon Jovi (1) leivonta (9) lenkkismoothie (1) lentokone (2) liikunta (3) Loréal (1) los angeles (1) Magnolia (1) Magnolia Bakery (2) Make Up For Ever (1) Make Up For Ever foundation (1) Make Up For Ever powder (1) matkustaminen (6) MeAndI (3) meikit (1) meikkivoide (1) meri (1) metsä (1) mietelmiä (6) mikki (1) minni (1) motivaatio (1) mummu (1) musavideo (16) Muscovadosokeri (1) musiikki (2) mäkijuoksu (1) Natures Best (1) new born (1) new york (11) newborn (1) onnellisuus (1) Pan Am (1) Pearl Izumi (1) pelko (1) perhe (4) Petit Stellou (1) pictures (2) Pinterest (1) poika (1) Porvoo (1) proteiini (3) proteiinijauhe (1) proteiinipatukka (1) Punavuori (1) punttitreeni (1) pyöräily (1) pyöräilyvarusteet (1) quinoa (1) rakkaus (7) Ralph Lauren (1) raskaus (5) ravinto (4) Ravintolapäivä (2) redvelvet (1) Roan Marita (1) rohkeus (1) ruoka (16) Ruokapuoti LUMO (1) ruokataivas (2) ruokavalio (1) ruokaöljy (2) Sakari Orava; (1) san francisco (1) shimano (1) sirpaleet (1) sisustus (2) Skip Hop (1) Snutten (1) Sobea (1) sokerittomat herkut (1) Specialized (1) Starbucks (1) stressi (1) suklaata (1) suuntoM4 (1) sykemittari (1) sämpylät (3) talvi (1) Teddykompaniet (1) terveys (8) thaimaa (1) Times Square (1) toivo (1) Tommy Hilfiger (1) treeni (1) tukholma (1) ukkonen (2) unelmat (1) uni (1) urheilu (2) usko (1) uupumus (1) uusi koti (1) vadelma (1) Valmarin (1) Vanha Rauma (1) vanhemmuus (2) vapaapäivä (1) vastasyntynyt (1) vatsa (1) vauva (9) vauvanvaatteet (3) vesi (1) VHH (5) väsymys (1) ystävä (4) äiti (5) äitienpäivä (1) äitiys (2)

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Truth for the Day .

There isnt a thing in this world that making baking eating cupcakes doesnt cure!
Try if you dont believe!


Rainy Days makes Cupcakes .

Tomusokeria, sadepisaroita, leivinjauhetta, mansikoita, mustikoita, ukkosen jyrinää, suklaalentokoneita, vaniljasokeria, iskelmäradiota, ystäviä, kahvia, sokerimassaa, kuppikakkuvuokia, pinkkipunainen nuolija, voita, sokeria, erilaisia pursottimia ja minttusuklaasydän.

Onneksi sadekin väistyi kun päivä kääntyi uuteen iltaansa, pääsin juoksulenkille.
Vaikken sokerin ja jauhon ystävä juuri tavalisina päivinä olekaan niin kuppikakkuni valmistuvat vain ja ainoastaan niistä oikeista asioista ja kilosta oikeaa keltaista voita!!


Kuppikakut vielä ilman huntuaan. Vuokien sovitus.

Valmiit herkut.

Perhosyritelmiä. ;o)

Lisää kuvateksti

Tän päivän nimpparisankarille. <3
Kuten kuvista näette, niin mun eilinen sade-ukkospäivä kului leipoessa. Suunnitelmissa oli vaikka minkälaista leipomusta, mutta jotenkin se aina vaan loppupeleissä menee kuppikakkuihin! ;D Niissä saa toteuttaa itseään ja tehdä ihania koristuksia ja käyttää värejä. Toki saa kakuissakin, mutta niihin en vielä uskaltautunut... Kakut on niin isoja, että niissä näkyy helpommin virheet ja tälläselle täydellisyyden tavoittelijalle se ei tietenkään ole kovin suotavaa! ;o) Tuo viimeinen minikakku syntyi ylijääneestä taikinasta ja teinkin siitä sitten yllärin tämän päivän nimpparisankarille, ilmailuaiheella, tietenkin! ;D

Ukkosen jyristessä (vihdoinkin!) ja sateen ropistessa parvekelaseihin, saattoi vähän hiki tulla kun uuni oli hetken päällä. Sadepäivän kuppikakut syntyivät ainoastaan siitä, mitä kaapista löytyi. Kuppikakkujen ohjeen olen saanut ystävältäni enkä halua sitä nyt tässä paljastaa, koska haaveenani on vielä joskus perustaa oma pieni kuppikakkukauppa ja silloinhan reseptin pitää olla salainen! ;D Mutta muuntelin ohjetta hieman ja korvasin vähän kamalia valkoisia jauhoja ruisjauholla ja kaurahiutaleilla. Sisältä löytyy siis mansikoita, mustikoita ja banaania sekä minttusuklaasydän. <3

Makeat onnittelut siis nimpparisankarille ja aurinkoista viikonloppua kaikille jotka jaksaa mun hömpötyksiä lukea edes sillon tällön! =o)

Tässä vielä pari vanhaa kuvaa tekemistäni kuppikakuista...


Talvisia kuppikakkuja.

Pinkkipunaset kuppikakut! <3

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Small things makes you happy !

Ihana kesäsade illalla kotona! :o)
Partaäijää, banskua, Macaa ja Chian siemeniä. <3

Minimunakas pannu, maailman sulosin!! :D


Kuten otsikko kertoo, pienistä asioista koostuu pienen tytön onnellisuus! =o) Kuten tämän aamun aamiaisesta, Mantelin uudesta kodista, ihanista ostoksista sekä illan kesäsateesta. Ja yhdestä ikävöivästä kesälomalaisesta.

Munakkaasta löytyy mozzarellaa, tomaattia, basilikaa ja mustaapippuria. Mielettömän hyvää! Ja aamujälkkäriksi Partaäijä sekoitus! Ei siis kanelipuuroa tänään! Mutta kaupasta löytyi aamulla uusia puurokuppeja... ;D Sekä pari ihanaa uutta kylpypyyhettä. Ihana koti. Lisäksi olohuonetta koristaa Vallila Interiorin Mondo-verho mustan värisenä. Jos joku ei tiedä niin printtinä on siis maailmankartta! The world is not enough!

Mantelin koti oli valkoinen, avara ja järkyttävän kaunis! Pieniä vaaleanpunaisia pilkkuja siellä täällä ja minä vein yhden lisää! ;o) Mondo-verho on musta, mutta ajatuksena mulle kovin tärkeä. Siinä oleva maailman kartta muistuttaa mua siitä, mikä mulle on tärkeää ja että täällä maailmassa on niin paljon muutakin kuin vain me täällä Suomessa. Se luo todellisuutta ja unelmia samaan aikaan! Siinä on monta kaupunkia joissa olen jo päässyt käymään ja monta paikkaa joihin toivottavasti vielä pääsen matkustamaan. Matkustaminen, yksi elämäni suurimmista rakkauksista.

Kesäinen kaunis Primavera.
Ihanan pehmeitä ja herkullisia. Sopii kuivata ja helliä ihoa!

Ja tässä alla on kauniin kesäaamun aamiainen elämäni suurimmalle rakkaudelle. Niin. Rakkaus. Voisin kirjoittaa siitä seitsemäntuhatta sivua. Ja vielä miljoona kirjaa. En siksi, että tiedän siitä niin paljoa, vaan siksi, että koen joka päivä niin suuria asioita ja tunnen sydämessäni niin suurta rakkautta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Henkeä salpaavaa kumppanuuta. Halua olla toiselle kaikkea ja täyttää toisen elämän ja sydämen ilolla, hyvyydellä, rakkaudella, lämmöllä, tasavertaisuudella, onnella, unelmilla, ikuisuudella, elämällä, oppimisella, ymmärtäväisyydellä, vanhuudella. Iänkaikkisella kumppanuudella. Mahtavia tunteita ehkä jonkun mielestä. Mutta ei sellaisen, joka oikeasti rakastaa, jumaloi ja arvostaa. Ei se helppoa ole joka päivä, mutta se on sen arvoista. Rakentaa elämää yhdessä. Tehdä virheitä yhdessä. Korjata ne yhdessä. Onnistua yhdessä. Vain hyväksymällä elämän risaisuuden voi tulla onnelliseksi. Anteeksianto on ehkä yksi suurimmista hyveistä johon ihminen voi halutessaan pystyä. Arvostus on välttämätön ominaisuus. Kärsivällisyys on hyvästä. Luottaminen on välttämättömyys. Vahva ja turvallinen syli on onni omistaa. Kaikille kaikkea tätä ei suoda. Päivääkään en vaihtaisi pois. En hyviä enkä huonoja. (No okei, yhtä kohtaa vähän viilaisin) Koska muuten emme olisi sitä mitä nyt olemme. Emmekä matkalla sinne minne nyt olemme. Olisi hyvä juuri siitä syystä olla kiitollinen myös virheistä. Joskus se vain on vaikeaa, ainakin niin kauan kuin ymmärtää täysin niitä syitä. Mutta helpompaa se on yhdessä. Kaikki on.

Rakkautta rakkautta vaan.


tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kahvila Soppi .


Maailman ihanin ulkoständi!! :o)


Lähikauppa LUMOn yhteydessä on sympaattinen ja sydämellinen pieni kahvila Soppi, johon tutustuin tänään maistamalla kahvin kaverina italialaisraumalaista oikeaa itsetehtyä jäätelöä. Valkosuklaa ja jukurttijäätelöt olivat ainakin enemmän kuin syntisen hyvää.

Avaa ovi Soppii täältä: http://www.kahvilasoppi.fi/ ja Rakastu Vanhaan Raumaan!



Terassi. :o)


Ja mun ihanaa kahviseuraa: Elli ja Lenni Lokinpoikanen. :o)
Huomenna ehkä lisää kesäjuttuja! Kauniita kesäisiä unia! :o)

LUMOava loma .

LUMOAvan ihana kauppa kesäisessä Vanhassa Raumassa. Ovet on auki toki talvellakin! Luomu- ja lähiruokaa ja kaikkea maan ja taivaan väliltä, mitä ikinä saatatkin kaivata valmistaessasi terveellistä kotiruokaa. Nenään tuoksuu vastapaistettu leipä ja hyllystä voi nappaa siemenet ja jauhot kaikennäköisiin eväisiin. Jälkkäriksi raakasuklaata tai naapurikahvilasta italialaisraumalaista jätskiä.

Elämä on ihanaa kun oivaltaa elämäntyönsä ja voi tuottaa sillä näin paljon iloa muille ihmisille. Kuten totesin jo Porvoon vierailun jälkeenkin, jotain tälläistä munkin kuuluu joskus isona vielä saada tehdä. Sitten kun olen tehnyt tarpeeksi työtä muille.

Avaa ovi LUMOavaan ruokapuotiin täältä: http://www.ruokapuotilumo.fi/ Ja tule torstaina maistiaisille!! :D

Aamumällit... eikun Ammumällit! ;D









Mun mukaan lähti vähän Mysliä ja agavesiirappia. Agavesiirappi on parempaa kuin tavallinen siirappi ja hunaja, koska sen GI on alhainen. Elintarvikkeet ja ruoat joiden GI on alhainen (>50) , nostavat verensokeria hillitysti ja tasaisesti eivätkä tee siitä nopeaa ja lyhyttä korkeaa käyrää. Mukaan lähti myös monikäyttöistä kookosöljyä, jota voi käyttää kaikenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan sekä kasvojen, ihon ja hiustenhoitoon. Muutenkin ihoa rasvatessa kannattaa käsistä pyyhkäistä ylimääräiset rasvat aina hiusten kuiviin latvoihin!

Mun ostoskorissa oli tälläisiä herkkuja!


Hedelmämyslejä ja agavesiirappia partaäijän kaveriksi!!

Raakasuklaata ja luomulakua. Ja sokeritonta luomusuklaatahnaa omiin leipomuksiin.

Kookosöljyä leivontaan ja kauneudenhoitoon! :o)

Aika ehtaa tavaraa! ;D

Unbearable Lightness of Summerholiday .


Kesäloma jatkuu Nykin jälkeen kotikaupungissani Raumalla. Äitin luona on niin hyvä olla. Täällä on myös pikkusisko kyläilemässä, jonka kanssa ollaan oltu pikkuveljen koiranvahtina pari päivää. Äitin mies on loihtinut ajan kuluksi tälläisen ihan mielettömän terassin jossa me tytöt vaan voidaan ottaa aurinkoa. Tänään oli pirun kylmä tuuli kun värjöteltiin äitin ja siskon kanssa biksuissa, mutta jotenkin silti olen tällä hetkellä keitetyn ravun värinen. :D

Ihanaa kesäruokaa. Kukkakaalia, salaattia, makkaraa, lihapullia, salaattia ja salaattia. :o) Mansikoita ja mansikoita ja kermavaahtoa. Perkasin äitin pari laatikkoa mansikoita ja dippailin välillä mansikoita mun kermavaahtolautaselle. Nam kesä! Klapihommia on myös ollut tarjolla ja pikkusiskoni onkin kunnostautunut siinä minua enemmän äitin kanssa.


Äitin yrttitarhaa.







Sunnuntaina oltiin veneilemässä ja kesätuuli hiuksissaan ja meren suolaiset pärskeet kasvoillaan syntyi tälläinen kesäpäivä! :o) Käytiin syömässä eväitä Kylmäpihlajan majakkasaarella Rauman saaristossa. Lisää majakasta voi lukea täältä: http://www.kylmapihlaja.com/ Siellä olisi ihanaa viettää vaikka aika eksoottinen hääyö kesällä! <3


Metsämansikka.



Auringon paahtamaa rakkolevää.



Kilpikonnakelluntaa.


Siskot <3